Despre noi

Noi suntem Cătălin și Mădălina, doi soți iubitori, avem împreună o fiică pe nume Sofia, care ne-a inspirat mult în alegerea denumirii brandului SofiART. 

SofiART a luat naștere din dragostea noastră pentru frumos, pentru creativitate și pentru idei îndrăznețe. Brandul s-a înființat la începutul anului 2021, moment din care am început să realizăm cele mai frumoase produse din lemn.

Ne dorim să oferim tuturor clienților posibilitatea de a achiziționa un produs inedit, motiv pentru care realizăm în atelierul nostru atât ceasuri de perete, puzzle-uri și decorațiuni, cât și diferite cadouri pentru cei dragi.

Cu alte cuvinte, dacă ai nevoie de un produs original pe care să-l dăruiești celui mai bun prieten, poți alege de pe site atât o ramă foto deosebită și un semn de carte din lemn, cât și o lampă de veghe concepută cu multă dibăcie. 

Ceea ce este foarte interesant este faptul că SofiART propune atât produse ideale pentru copii, bărbați, cât și produse ce merită să fie oferite celor mai frumoase femei din viața noastră.  Prin urmare, pe SofiART pot fi găsite numeroase modele de pandantive și cercei ce trebuie luate în seamă.

Toate produsele de pe site sunt de calitate superioară, deoarece oferă durabilitate și rezistență.

Dacă încă nu te-ai convins că SofiART este magazinul pe care îl cauți, citește în continuare motivele pentru care trebuie să ne alegi:

  • Calitate

Vrem să oferim clienților noștri foarte multă satisfacție și mulțumire, motiv pentru care ne dorim ca întotdeauna să punem cele mai bune produse la dispoziția acestora. Astfel, toate produsele de pe site sunt premium, nu se deteriorează sau rup ușor și pot fi utilizate timp îndelungat.

  • Inovație

Fiecare produs în parte este gândit în cel mai frumos mod posibil. Punem mare accent pe creativitate și inovație, fapt pentru care ne dăm silința să aducem în vederea consumatorilor produse cu aspect unic.

  • Personalizare

Dacă ai nevoie de mărturii pentru botez cu un aspect diferit, poți să te orientezi spre broșele ce pot fi personalizate cu numele bebelușului tău. În acest fel, marchezi într-un mod extraordinar evenimentul și oferi invitaților mărturii ce nu pot fi uitate.

  • Seriozitate

Tratăm fiecare client în parte cu foarte multă seriozitate, deoarece ne dorim să legăm prietenii frumoase cu toți cei care ne aleg. Prin urmare, atunci când vine vorba despre SofiART nu trebuie să-ți faci griji cu privire la comenzile plasate, fiindcă acestea ajung sigur în posesia ta.

Dacă consideri că suntem ceea ce cauți, te invităm să adaugi în coșul de cumpărături toate produsele care crezi că ți-ar putea fura un zâmbet!